Weer aan de slag!

Zoals sommigen van u al gehoord hebben is Geert eind augustus onverwacht in het ziekenhuis terechtgekomen en geopereerd wegens een chronisch subduraal hematoom. Alles is gelukkig goed afgelopen. We bedanken alle lieve klanten die e-mails en kaarten hebben gestuurd, dat heeft ons heel erg goedgedaan!

Na drie weken rust is Geert afgelopen week langzaamaan weer begonnen met ramen wassen.

De komende weken gaat hij kijken of het lukt halve dagen weer aan de slag te gaan.

Dit alles betekent dat we weer helemaal achterlopen op schema. Drie weken niet, en daarna een poos maar deels kunnen werken haal je niet eenvoudig in. En zoals altijd is dan het dilemma: inhalen – opschuiven van werk – betekent dat de normale planning van de route (waarbij in week 1 van de maand de klanten in de stad gedaan worden, in week 2 de Spiker, week 3 Oosterpark etc…) door elkaar gegooid wordt en het wel een paar maanden kan duren voordat dit weer op orde is. Overslaan betekent dat u als klant mogelijk te lang moet wachten op het wassen van uw ramen.

We hebben gekozen voor een hybride versie: de maandklanten hebben we 1 x overgeslagen, die zijn immers binnen 4 weken sowieso alweer aan de beurt. Voor de rest proberen we dan toch maar de normale route per maand aan te houden. Dit betekent alleen dat Geert een maand later langskomt dan normaal het geval zou zijn geweest.

Moeten uw ramen erg dringend gewassen worden? Neemt u dan even contact op via de mail, dan kijken we of we iets kunnen regelen