Intimidatie

Momenteel krijgen wij verschillende berichten van klanten dat er glazenwassers in Harlingen aan het werk zijn die opdringerig zijn en mensen intimideren. Ze dringen hinderlijk aan dat u klant wordt, lopen u achterna of stappen ongevraagd uw erf op of uw huis binnen. Ook beweren ze dat mensen geen andere glazenwasser mogen kiezen, omdat dit ‘hun wijk’ is.

Dit is pertinent niet waar. U mag altijd zelf kiezen door wie u uw ramen laat wassen. Er is in Harlingen GEEN verdeling van wijken. Vrijwel alle glazenwassers hier zijn goede collega’s van elkaar. Op onze contactpagina vindt u dan ook nummers van andere glazenwassers.

Als u zich geïntimideerd of gestalkt voelt, meldt u dit het beste bij de politie, zodat die weet wat er aan de hand is. Dreigen, achtervolgen, lastigvallen en stalking zijn namelijk strafbaar.