Hoe werkt het?

LET OP! Onze agenda is vol en we nemen daarom geen nieuwe klanten aan!

U hebt een glazenwasser nodig of iemand die uw goten leegt, of boeidelen en daklijsten schoonmaakt. Dan kunt u, uiteraard geheel vrijblijvend, een prijsopgave aanvragen. Dit kan het beste via ons e-mailadres: mail@mijnglazenwasser.nl

Ik kom dan even kijken bij het pand of de woning om een indicatie te krijgen van de tijd die gemoeid is met de opdracht. Daarna stuurt mijn vrouw u de offerte per e-mail. Pas nadat u akkoord bent met een prijsopgave en u ons de opdracht geeft, bent u onze klant. Er is dan afgesproken met welke frequentie (bijvoorbeeld eens per maand, of eens per twee maanden) en voor welke prijs uw ramen gewassen worden. Of uw goten geleegd, uw daklijsten schoongemaakt.

Wanneer u eenmaal in de planning staat ontvangt u (indien gewenst) een e-mail dat uw ramen (goten, daklijsten) op korte termijn gewassen zullen worden. Nadat het werk gedaan is ontvangt u een factuur per e-mail.

Doordat elke stap per e-mail bevestigd wordt is er duidelijkheid voor u en ook voor ons.

Voor overige betaalmogelijkheden: zie tabblad ‘betalen’.

Tarieven

Het is moeilijk van tevoren een bedrag te noemen, omdat ieder huis anders is. Zelfs buren kunnen mogelijk een verschillend bedrag betalen. Dat kan afhangen van het type woning, het aantal ramen, het soort ramen (standaard ramen of met roedes? – de laatste vragen veel meer tijd om schoon te maken!), hoelang de ramen niet zijn onderhouden, of de wind/regen steeds op een bepaalde plaats invloed heeft, hoe oud de kozijnen zijn, hoe makkelijk je bij de ramen kunt komen, hoeveel omgevingsvervuiling er is enzovoorts.

Wat we wel kunnen zeggen is dat het minimumtarief per opdracht €17,50 is. Dat is vanwege de tijd die er toch gemoeid is met aanrijden, ladder opzetten, materiaal pakken en weer opbergen etc.

Het kan zijn dat de eerste keer dat uw ramen worden schoongemaakt het werk meer tijd vergt; in dat geval zijn de kosten de eerste keer ook hoger, en wordt de prijs daarna afgestemd op de frequentie van schoonmaken.