Over ons

Met 35 jaar ervaring en dit jaar 23 jaar een eigen bedrijf ben ik, Geert Bonnema, uw vakman op hoog niveau.

Samen met mijn vrouw heb ik sinds 2001 Glazenwasbedrijf Bonnema.

Vakmanschap en betrouwbaarheid zijn de speerpunten van ons bedrijf.

Bewust hebben wij gekozen om klein te blijven en geen personeel te nemen. Dit zorgt er voor dat u weet met wie u te maken hebt: bij uw woning ben ik dat (en niet elke maand een onbekende glazenwasser), en voor alle administratieve zaken is dat mijn vrouw. Zo houden we de lijnen kort en de klanten tevreden.

Door zo te werken kunnen we ook de kwaliteit van onze diensten op hoog niveau houden. Dat ‘klein blijven’ ┬áheeft wel als gevolg dat we geregeld langdurig een klantenstop moeten instellen en geen nieuwe klanten kunnen aannemen. Wegens de grote drukte is ons werkgebied dan ook beperkt tot Harlingen.

Bij ons staat het leveren van kwaliteitswerk centraal, en daarnaast respect voor de keuzevrijheid van de klant.

De klant heeft te allen tijde de vrijheid ZELF een glazenwasser te kiezen, ongeacht waar hij woont. Wilt u van glazenwasser veranderen, dan bent u daar geheel vrij in!

Afspraken zetten wij zwart op wit (via e-mail), zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij kiezen ook voor transparantie door alle betalingen alleen via de bank te laten geschieden: duidelijkheid voor u, ons en de belastingdienst.

En de prijzen? Uw ramen worden al gewassen vanaf 17,50 euro!

Op onze website vindt u meer informatie over onze werkzaamheden. Hebt u vragen, schroom dan niet om ze te stellen via mail@mijnglazenwasser.nl

Geert Bonnema