Januari 2019

Misschien hebt u het gemerkt…de afgelopen week liep onze planning door sneeuwval helaas in het honderd. Woensdag, donderdag en vrijdag viel er niet te werken.

Achterstand betekent keuzes maken… ‘inhalen’ kan niet echt, want je kunt niet hele werkdagen inhalen op andere werkdagen. Alles alsnog afmaken betekent dat ALLE werk een aantal dagen gaat opschuiven, en dat betekent dat de komende maand de planning OOK be├»nvloed gaat worden. Zit er een weekend tussen die extra dagen dan is het zomaar half februari voordat we met het februariwerk kunnen beginnen.

Meestal kiezen we in zo’n geval voor het geselecteerd overslaan van werk. Als we de hele route afmaken komt het januariwerk pas af in februari. Sommige klanten zijn echter sowieso in februari weer aan de beurt (maar die willen natuurlijk ook niet twee keer in een maand de ramen gewassen hebben). Als we die eind januari/begin februari dan niet doen, kan de rest van het werk weer op de normale manier gedaan worden, en is de route weer op orde.

Via e-mail houden we klanten op de hoogte die gepland staan. Mocht u nou heel dringend de ramen schoon willen hebben, en u hebt (nog) niks gehoord, neem dan gerust even contact op via de e-mail. Dan gaan we kijken wat we daaraan kunnen doen.

En dan hopen we dat deze week de wind geen roet in het eten gooit…

Geert en Ulrike Bonnema