Prijswijziging en update algemene voorwaarden

Jarenlang hebben wij geen prijswijziging doorgevoerd. Mede omdat het lastig is te bepalen wat een goede prijswijziging is. Maar onze kosten stijgen, de kosten voor het levensonderhoud stijgen en ook wij willen graag het hoofd boven water houden. Wij werkten echter tot nu toe met ‘ronde’ bedragen: dit komt nog uit de tijd dat veel klanten contant betaalden en het gewoon praktischer was om met bedragen afgerond op hele euro’s te werken. Dat was een reden om de prijzen dan maar te houden zoals ze waren. Inmiddels betalen onze klanten allemaal via de bank: per overschrijving, automatische overboeking of automatische incasso. Het afronden van bedragen op hele euro’s heeft derhalve nu minder prioriteit gekregen dan ons levensonderhoud.

We hebben daarom besloten per 1 juli 2018 tweejaarlijks een kleine prijsstijging door te voeren van 2,9%. Als u op dit moment 15 euro betaalt voor het wassen van uw ramen dan betekent dat dat het bedrag vanaf 1 juli 2018 €15,44 wordt.

Uiteraard kunt u – zoals tot nu toe steeds al het geval was – op ieder moment opzeggen. Een mailtje of telefoontje volstaat. Ook als u vragen hebt: mailt u gerust!

Per vandaag zijn tevens de algemene voorwaarden aangepast: de tweejaarlijkse prijswijziging is er in verwerkt. Verder zijn de bewoordingen in het privacy-statement iets duidelijker gemaakt (zonder de betekenis te veranderen).