Automatiseren

Glazenwasbedrijf Bonnema is bezig om het papierwerk te stroomlijnen. Dit doen wij door middel van een heel nieuw programma voor planning en relatiebeheer. Van al onze klanten vragen wij daarom nu het e-mailadres. Dat gebruiken we dan om voortaan de planning aan u door te geven, en om na het werk dat gedaan is een factuur te sturen.

Uw gegevens worden ALLEEN voor dit doel gebruikt en niet aan derden doorgegeven.

Ook offertes zullen per e-mail gestuurd worden en die kunt u digitaal bevestigen, waarna de opdracht automatisch in ons systeem komt.

Omdat wij het programma nog onder de knie moeten krijgen betekent dit dat we een paar maanden met de oude en nieuwe methode naast elkaar zullen werken. We gebruiken bijvoorbeeld nog wel de oranje nota-briefjes, maar versturen ook al facturen en offertes per e-mail.

Mocht er iets misgaan of onduidelijk zijn, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen!